Coachingstrajecten

Iedereen begint zijn reis vanaf een andere plek. Daarom maakt het niet uit waar je nu staat. Het gaat erom waar je naartoe wilt. Het hoofddoel van ieder traject is om jou dichterbij jezelf te brengen waardoor je vanuit je hart gaat leven.

 

Jij hebt persoonlijke obstakels én persoonlijke doelen. Er bestaat niet één aanpak. Ieder traject wordt daarom afgestemd op jou als persoon. 

Image by Paul Skorupskas

Doorbraak

(3 maanden)

We gaan er voor zorgen dat jij jouw negatieve overtuigingen begrijpt, doorbreekt en positieve overtuigingen gaat inzetten in je leven. Daarnaast ontdekken we samen wat jouw krachten zijn en kan je met meer zelfvertrouwen en plezier van het leven genieten. Na dit traject weet je wat je te doen staat en hoe je dit met voldoening bereikt!

 • Gepersonaliseerd traject

 • Wekelijkse coaching-call

 • Support & ondersteuning via Whatsapp & mail

 • 10 coaching sessies á 1 - 1,5 uur via Zoom of Facetime

 • 1 wandelsessie (in overleg)

 • Ontdekken van kernwaarden

Image by Paul Skorupskas

Transformatie

(6 maanden)

We gaan er voor zorgen dat jij jouw negatieve overtuigingen begrijpt, doorbreekt en positieve overtuigingen gaat inzetten in je leven. We ontdekken jouw krachten zodat je met meer zelfvertrouwen en plezier gaat leven. Daarnaast wordt duidelijk wat jij (on)bewust écht belangrijk vindt. Na dit traject heb jij een duidelijke visie, weet jij waar je naartoe wilt en heb je een transformatie doorgemaakt!

 • Gepersonaliseerd traject

 • Wekelijkse coaching-call

 • Support & ondersteuning via Whatsapp & mail

 • 20 coaching sessies á 1 - 1,5 uur via Zoom of Facetime

 • Ontdekken van kernwaarden

 • 2 wandelsessies (in overleg)

 • Wheel of life begeleidende guide

Image by Paul Skorupskas

Intensief

(9 maanden)

Wil je het allemaal anders doen? Ben je helemaal klaar met waar je nu staat? Tijdens dit traject gaan we alle gebieden in je leven bekijken en doen wat nodig is om jou weer volledig gelukkig te zien. Na dit traject weet jij hoe je met al je uitdagingen om gaat en doe je waar je van houd met volledige passie en overgave.

 • Gepersonaliseerd traject

 • Wekelijkse coaching-call

 • Support & ondersteuning via Whatsapp

 • 30 coaching sessies á 1 - 1,5 uur via Zoom of Facetime

 • 3 keer een wandelsessie (in overleg)

 • Kernwaarden zijn helder

 • Persoonlijke meditaties om je dag mee te starten

 • Wheel of life begeleidende guide

Interesse in een Doorbraak, Transformatie of Intensief traject?

Wat anderen zeggen:

claudia.jpeg

Ik kwam bij Suroesh terecht door een van zijn seminars. Tijdens een veelbewogen periode in mijn leven, na een relatiebreuk en met de behoefte om qua werk ook een andere weg in te slaan, hebben zijn coaching sessies mij erg geholpen om mijn toekomstdoelen helder te krijgen en om nog meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen als coach.

Claudia Van Beurden

Schermafbeelding 2021-03-08 om 13.17.22.

Ik had een passie, maar zat vast in m'n eigen patronen en durfde de stap naar het ondernemerschap niet te maken.

Suroesh wist me in beweging te brengen. Door me de juiste vragen te stellen en spiegels voor te houden wist hij me te prikkelen, inspireren en activeren.

 

Hij heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had om m'n dromen achterna te jagen. Nu is m'n business up and running!

Suroesh coacht vanuit z'n hart. Hij is betrokken en tussentijds bereikbaar voor vragen. Ook vind ik de balans tussen doelgericht bezig zijn en even ontspannen erg fijn!

Niels Vrind

WhatsApp Image 2021-03-11 at 19.41.45.jp

Een paar jaar geleden toen ik midden in mijn burn-out zat leerde ik Suroesh voor het eerst kennen via een van zijn seminars. Ik was zo onder de indruk en erg geïnteresseerd in NLP coaching dat ik na zijn seminar besloot een coaching traject te volgen bij Suroesh.

 

Door zijn training en coaching kreeg ik veel nieuwe inzichten en ging er een totaal nieuwe wereld voor mij open. Suroesh kan goed luisteren en inspelen op wat je nodig hebt. Je wordt je niet alleen bewust van je eigen denken en doen maar hij geeft je ook tools om in de praktijk toe te passen. Sinds mijn coaching traject bij Suroesh ziet mijn leven er totaal anders uit.

 

Ik durf nu veel meer vanuit mijn eigen kracht en intuïtie keuzes te maken en heb een totaal andere mindset ontwikkeld. Ik ben hem eeuwig dankbaar!

Kanar Ahmad

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel door een trauma die ik in mijn topsportcarrière heb opgelopen.

Dit bleef mij achter volgen maar durfde hier niet open en eerlijk over te zijn tot het echt niet langer kon en de bom barsten.

Stap 1 was naar een psycholoog echter kreeg ik geen connectie en ben ik verder gaan zoeken. Toen kwam ik in contact met Suroesh. Ik kreeg een gelijk een fijn gevoel door zijn open en rustige uitstraling/houding.

Suroesh neemt de tijd en durft door te vragen waardoor ik situaties op een andere manier ging zien. Het traject heeft mij handvatten gegeven om beter om te gaan met mijn emoties en mentale fitheid.

 

- Liz

Schermafbeelding 2021-03-17 om 14.04.35.

Ik voelde ik mij klein, verdrietig, ongelukkig (baan verloren), weinig energie. Er moest wat gebeuren! En in je leven komen mensen niet zomaar op je pad, daar geloofde ik wel in.

Na een geweldig, waardevol seminar met enthousiaste sprekers o.a. Suroesh (wat een kracht en impact had hij op mij) ontmoette ik meerdere mensen in de zaal waar ik energie van kreeg. Ik ging vol energie naar huis en wist hier is een zaadje geplant die wilde groeien.

Met Suroesh als persoonlijke coach ging ik aan de slag. Hij heeft mij geholpen om de aandacht te leggen op positieve dingen van het leven, de regie en verantwoordelijkheid nemen over mijn eigen leven. Oude overtuigingen “te delete” of te verpakken. Weer bewust te worden van de mooie geluksmomenten in mijn leven. Ik ben in mijn kracht gaan staan.

Tot op de dag van vandaag ben ik er erg blij mee, voel mij weer blijer, gelukkiger en waardevoller. Tegenslagen voelen meer als uitdagingen (geleerd bij Suroesh) door er anders naar te kijken. Kort na de sessie van Suroesh, stond ik weer in mijn kracht en vond een geweldige baan.

Ik straal en ben dankbaar nu.

- Henny Nas

Jouw reis start hier.

Voordat jouw reis start is het belangrijk dat ik jouw huidige situatie én je wensen begrijp, zodat ik weet of ik waarde kan toevoegen. Daarnaast willen we natuurlijk dat het klikt en goed voelt. Daarom spreek ik je graag vrijblijvend even om voor meer helderheid te zorgen.